Cofix

Cofix®

Cofix is in combinatie met uw stofzuiger een wellness-systeem voor de hond.

Met de Cofix hondenborstel is men in staat om de vacht van de hond op een verantwoorde en vriendelijke manier schoon te houden.
Dit nieuwe wellness-systeem is perfect om de hond schoon te maken en te verzorgen, en voorkomt haar en vuiligheid in huis.
Het tijdrovende borstelen en haren verwijderen is verleden tijd met de Cofix borstel.
De Cofix hondenborstel verwijdert vuil, huidschilfers, losse haren en verwijdert ongedierte en parasieten na een wandeling in het bos.
Met het Cofix wellness-systeem is het gemakkelijk om teken, die nog niet gehecht zijn, te verwijderen en het gevaar van Lyme en tekengerelateerde hersenontsteking te minimaliseren.
De borstel is ook zeer geschikt voor honden met een droge huid. Doffe vacht wordt gezond en glanzend na regelmatig gebruik van de Cofix hondenborstel.
Er zijn 5 verschillende soorten borstels om het verzorgen te optimaliseren voor de meeste soorten vachten en rassen. Het maakt niet uit of de hond een kleine Chihuahua, een Retriever of een Duitse Herder is, met de juiste Cofix borstel is een uitstekende en individuele behandeling gegarandeerd.
Dankzij de universele adapter past het Cofix hondenborstelsysteem op bijna alle soorten stofzuigers of kan worden aangepast aan zelfs oudere modellen.
Een verlengslang van maximaal 5 meter kan worden bijbesteld.

De Cofix hondenborstel is ontwikkeld in samenwerking met Duitse dierenartsen en wordt dan ook aanbevolen door dierenartsen.

 

Cofix®

Pin It on Pinterest

Share This