CareLift

[Klik hier voor de handleiding.]

Voor honden die slecht ter been zijn, bijvoorbeeld na een verwonding of operatie of door ouderdom, biedt het CareLift tuig een comfortabele en veilige ondersteuning om het voortbewegen van een hond te verbeteren. Het tuig kan gebruikt worden met alleen het achterste deel, alleen het voorste deel of met zowel het voorste als achterste deel voor honden die wat meer hulp nodig hebben.

Het full-body tuig (voor + achter) is comfortabel voor de hond en kan prima full-time gedragen worden. Op deze manier kunt u uw huisdier elk moment hulp bieden zonder het tuig hiervoor steeds opnieuw om te moeten doen alleen wanneer u het nodig heeft. Het unieke ontwerp van het achterste gedeelte, ondersteund de hond vanaf beide heupen en buik, wat minder stress veroorzaakt.

Met het CareLift systeem zijn vier tilmethoden toepasbaar:

  • alleen achter, waarbij ofwel de verstelbare riem, ofwel het handvat gebruikt kan worden;
  • alleen voor, waarbij het handvat gebruikt wordt;
  • full body, waarbij de handvaten aan de voor- en achterkant gebruikt worden;
  • full body, waarbij de verstelbare schouderband gebruikt wordt.

Ook is er een beschermend onderdeel aanwezig speciaal om onder de buik van een reu te bevestigen. Deze kan weg genomen worden bij een teef. De CareLift is uitstekend geschikt om huisdieren de trap op, voertuigen in, meubels op, bij gladheid of naar buiten te helpen. Ook kan het gebruikt worden om wat assistentie te geven wanneer u met uw hond gaat wandelen. Perfect te gebruiken bij revalidatie van honden na een verwonding of operatie.

maattabel
Maten:
  • Small: borst (A): 31-66cm, taille (B): 40-73cm, gewicht: 3-15kg, kleur: rood.
  • Medium: borst (A): 69-79cm, taille (B): 54-83cm, gewicht: 15-35kg, kleur: bruin.
  • Large: borst (A): 80-114cm, taille (B): 64-98cm, gewicht: 35-60kg, kleur: blauw.

Pin It on Pinterest

Share This